Aquest dimarts es presentarà una iniciativa pionera a la Garrotxa per establir una xarxa de contactes entre professionals

Comparteix-ho amb els teus amics:

Demà dimarts es presentarà el grup BNI GIR Sinergia a la ciutat d’Olot, que acaba de passar de grup Core (en formació) a grup constituït amb més de 40 membres i amb la voluntat d’anar-se expandint.

BNI (Business Networking International) és l’organització de networking professional més gran del món, amb presència a més de 68 països, creada ara fa 33 anys als Estats Units i que ara també tindrà representació a la Garrotxa.

Que és BNI?

Els empresaris necessiten una xarxa de contactes per estar al dia en el món dels negocis. BNI els hi proporciona un entorn estructurat, positiu i professional que afavoreix l’intercanvi de recomanacions de negoci entre els seus membres. Oferim l’oportunitat d’intercanviar idees, contactes i, el més important, oportunitats de negoci. A més, BNI evita que els empresaris que pertanyen a un grup es facin competència entre ells: sols es permet una categoria professional per grup. BNI és l’organització de networking més gran del món. L’any passat es varen passar milers de recomanacions que van generar milions d’euros de benefici per a les empreses dels nostres membres en tot el món.

– Aquesta informació podria ser ampliada en breu –