Demanen a Change.org que el futur càmping de Mieres no es puguin fer activitats motoritzades ni actuacions urbanístiques

Comparteix-ho amb els teus amics:

Demanen a Change.org que el futur càmping de Mieres no es puguin fer activitats motoritzades ni actuacions urbanístiques. Aquesta es la petició: L’any 2006 es va aprovar el Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM), que regula i ordena, entre d’altres coses, els creixements residencials, les infraestructures i les activitats que es poden fer en terrenys no urbans, per tal de no malmetre els espais de valor paisatgístic que envolten el nucli de Mieres.

Que en el futur càmping de Mieres no es puguin fer activitats motoritzades ni actuacions urbanístiques

Entre els usos no permesos hi ha l’activitat de càmping.

El dia 31 de juliol, en un ple extraordinari, es va fer l’aprovació inicial del canvi de normativa del POUM, per tal que es pugui fer un càmping a Mieres. Aquest projecte de canvi de normativa esta en aquests moments a exposició pública durant 45 dies hàbils, que finalitza el proper 20 d’octubre, per tal que tothom que vulgui pugui presentar al·legacions per expressar la seva opinió sobre aquest tema.

Sembla que és una qüestió de sentit comú assegurar-se que un futur càmping no pugui servir d’excusa per fer especulacions urbanístiques ni per muntar circuïts o proves motoritzades (trial, motocròs, etc.) que alterarien i canviarien la pau i tranquil·litat que ara existeix en el nostre poble i els pobles veïns, i de la que gaudim tots els que hi vivim.

Un càmping, si es fa ben fet, pot comportar beneficis pel poble: una mica més de vida, algun lloc de feina, un nou espai d’oci, una piscina, etc.

Si Mieres ha de tenir un càmping assegurem-nos que sigui només un càmping. Sense urbanitzacions encobertes, ni circuïts motoritzats, per tal de no trencar amb la pau i tranquil·litat del poble que ara tenim.

Per això, Ajuntament de Mieres, us sol·licitem que en el canvi de normativa que s’està tramitant del POUM sobre el càmping de Mieres s’inclogui la frase següent:

“Que en el futur càmping no es puguin fer activitats motoritzades ni actuacions urbanístiques”

VEURE LA PETICIÓ DE SIGNATURES AQUÍ