Demanen que l’increment dels impostos a Olot no superi l’IPC

Comparteix-ho amb els teus amics:

Demanen que l’increment dels impostos a Olot no superi l’IPC

Olot en comù – Davant l’excessiu increment de l’IBI (14%) i de la Taxa d’Escombraries (14,77%) nosaltres hem donat suport a la iniciativa de la Carme Guardiola de recollida de signatures per oposar-nos.

Amb bon criteri, l’equip de govern ha reaccionat, per la pressió popular, i ara fan una proposta del 4% i del 4,77% respectivament.

Pensem que continua sent un increment excessiu, i que fora d’una bona justificació, que fins ara no han donat, l’increment d’impostos ha d’estar al voltant de l’IPC, que l’any 2018 ha estat de l’1,2% i enguany fins al setembre és del 0,1%.

Els sous en el darrer any han pujat un 2,1%, les pensions un 1,6% i ens ve a sobre una recessió econòmica on els més afectats serem les classes populars.

Pensem que s’ha de fer un canvi important en la política recaptaria del nostre ajuntament i anar a un sistema progressiu on paguin més els que més tenen. En aquest sentit creiem que a les rendes més baixes potser no caldria fer una puja o que sigui sobre l’1% i a la resta que fos progressiva.

Demanem que la ciutadania assisteixi aquest dilluns dia 4 al Ple municipal i que, amb respecte, puguem fer arribar la nostra opinió en el que serà una aprovació inicial de les Ordenances Fiscals i que tindrem un mes per fer al·legacions fins a l’aprovació definitiva.

Recollida de signatures en change.org

RELACIONAT: