Demanen signatures perquè hi hagi sempre un pediatre al servei d’urgències de l’Hospital d’Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

La coneguda web de recollida de signatures, torna acollir una petició relacionada amb la Garrotxa

Aquesta vegada la web change.org s’ha fet ressò a les xarxes socials al demanar una recollida de signatures per què al servei d’urgències de l’Hospital d’Olot hi hagi un pediatre sempre present. La petició ja té més de 550 signants.

ENLLAÇ A LA PETICIÓ AQUÍ

Ester Martinez: Per mala sort he hagut de portar al meu nen diverses vegades al servei d’urgències de l’Hospital d’Olot i mai ens ha atès un pediatre, sempre l’ha visitat un metge de medicina general que no ha estudiat per atendre a bebès i nens amb el consegüent risc de fallar en el diagnòstic. A nosaltres ens va passar, vam anar dos dies seguits a urgències perquè el nen tenia febre superior a 38 i no li baixava ni donant-li antitèrmics i ens van dir que era un virus i que no hi havia tractament.

El dilluns vam anar amb el seu pediatre i ens va dir que tenia una gran infecció a l’orella i que necessitava antibiòtics i que per això tenia tanta febre. Conec altres casos similars d’error en el diagnòstic, inclús alguns amb resultat d’ingrés hospitalari, i no m’agradaria que això es repeteixi sovint, ja que estem jugant amb la salut dels nostres nens i bebès, que moltes vegades no saben explicar que els passa i per això crec que necessitem algú que sàpiga esbrinar-ho. Per aquest motiu demano a tothom que firmi aquesta petició per tal de fer pressió perquè hi hagi un pediatre sempre present a urgències i que els nostres nens siguin atesos com es mereixen, per al professional que els tocaria per edat.

1458045601