Denuncien que hi ha Mossos d’Esquadra de trànsit que han de patrullar sols per falta d’efectius a Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’associació sindical SAP-FEPOL rep queixes de la falta de personal de patrullatge en la demarcació de Girona, principalment a Olot i Figueres

Foto: SAP-FEPOL

Cada vegada més estan arribant al SAP-FEPOL queixes de Mossos d’Esquadra que es veuen obligats a realitzar patrullatges sols per falta d’efectius a Figueres i Olot.

Més concretament, efectius dels Sectors de Figueres i Olot denuncien la soledat amb la qual estan essent obligats a treballar, havent de realitzar patrullatge unipersonal fins i tot en torns de nit, malgrat trobar-nos en un nivell 4 sobre 5 d’atemptat terrorista.

Sembla que l’excusa és que els mateixos Mossos prefereixen aquest tipus de patrullatge però el cert és que, des de la nostra organització sindical considerem que darrere d’aquesta pràctica, hi ha el veritable i etern objectiu, de fer créixer les estadístiques.

A tal efecte, des de l’organització sindical denuncien davant la Subdirecció General de Recursos Humans que, per les circumstàncies actuals d’alerta terrorista, no es considera oportú aquest tipus de patrullatge i per tant, cal fer prevaldre la seguretat de tots els efectius.

A més cal recordar que el cos de Mossos d’Esquadra ja ha estat objectiu terrorista, tal com va passar recentment a la comissaria de Cornellà.

Per tant, des del SAP-FEPOL insten als Caps de l’Àrea Regional de Trànsit de Girona i especialment dels Sectors de Figueres i Olot, no ordenin o permetin aquest tipus de patrullatge i avantposin la seguretat de tots els efectius policials.

Info i foto: SAP-FEPOL