Denunciada penalment una dona que utilitzava una matrícula falsa per no pagar les multes de radar

Comparteix-ho amb els teus amics:

El vehicle que duia les plaques falsificades va acumular 80 multes amb un import de 8.000 euros en dos anys

La dona va ser denunciada penalment per falsificació de document públic

Els Mossos d’Esquadra van denunciar penalment una dona a Barcelona per falsificació de document públic després d’una llarga investigació que va començar al desembre i que va acabar el 29 de gener. La dona va utilitzar una matrícula falsa per evitar pagar les infraccions de velocitat, de fet, en dos anys va desviar fins a 80 multes de radar per un valor de 8.000 euros.

Els investigadors van saber que un vehicle que havia estat donat de baixa des del 2001 estava acumulant multes de radar des de feia dos anys i que, de fet, la matrícula del vehicle corresponia a una marca i model diferent al visionat a les imatges del radar.

La investigació va determinar que la placa que portava el vehicle infractor no era l’originària i van relacionar al vehicle amb una altra placa de matrícula en la qual variava un sol número, en concret canviava un 9 a la real per un 7 a la falsificada.

Els agents també van observar que el vehicle tenia uns cargols a la placa de matrícula posterior que facilitaven el canvi de placa.

La dona va ser informada d’aquesta irregularitat i va ser denunciada penalment per un delicte de falsificació de document públic. A banda, la infractora haurà d’abonar l’import de les 80 multes acumulades que ascendeix a 8.000 euros a causa dels 80 expedients oberts per excés de velocitat.

El jutjat de guàrdia de Granollers es farà càrrec de la instrucció d’aquest fet.