Denunciat per circular a 207 quilòmetres per hora a Sant Julià de Ramis

Comparteix-ho amb els teus amics:

També se’l va denunciar perquè dins del cotxe hi havia sis persones, quan només en podien viatjar cinc

Els Mossos d’Esquadra van denunciar administrativament el dia 22 d’abril un conductor francès, com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària. Els fets van passar el mateix dia en un control de velocitat que una patrulla de trànsit havia establert al quilòmetre 50,8 de l’AP-7, dins del terme municipal de Sant Julià de Ramis (Gironès). Pels volts de tres quarts d’onze del matí, els agents van detectar un turisme que circulava a 207 quilòmetres per hora en direcció sud, en un tram limitat genèricament a 120. Van aturar el vehicle i, després d’identificar el conductor, van notificar la denúncia, que li podria comportar una multa de fins a 600 euros.

Mossos d'Esquadra Fotografia presa pels Mossos d'Esquadra el 22 d'abril del 2016 que mostra un vehicle i la velocitat a la qual presumptament circulava per l'autopista AP-7.

També se’l va denunciar perquè a dins del cotxe hi havia sis persones, quan només n’hi podien viatjar cinc. Aquesta denúncia li podria comportar una sanció de fins a 80 euros.

Foto: Mossos d’Esquadra
Fotografia presa pels Mossos d’Esquadra el 22 d’abril del 2016 que mostra un vehicle i la velocitat a la qual presumptament circulava per l’autopista AP-7.