Denuncien a Girona un home que venia productes robats amb les alarmes posades al mercat setmanal

Comparteix-ho amb els teus amics:

És un veí de la ciutat, de 42 anys, acusat d’un delicte de receptació per vendre clauers i peces de roba que havien estat sostrets

La Policia Municipal de Girona i els Mossos d’Esquadra han denunciat un home de 42 anys i veí d ela ciutat com a presumpte autor d’un delicte de receptació. Els fets van passar el 27 de setembre pels volts del migdia, quan els mossos van ser alertats de la venda de productes aparentment robats a una de les parades del mercat setmanal de la Devesa. Una dotació de paisà dels dos cossos es van desplaçar fins al lloc i van inspeccionar la zona, fins que van poder localitzar l’home que estava venent en una parada del mercat productes que encara duien les alarmes posades. Concretament, tenia exposats per a la venda 34 clauers amb penjolls de ninots, una cartera infantil, una bossa de mà i diverses peces de roba. Els agents van tramitar diligències judicials per un delicte de receptació, ja que estava venent productes que suposadament havien estat sostrets prèviament.

Una intervenció conjunta entre la Policia Muncipal de Girona i els Mossos d’Esquadra va permetre identificar i posteriorment denunciar l’autor el mateix 27 de setembre. El detingut és Mohamed Z., de 42 anys i veí de Girona.

IF

Foto: Cedida per Policia Municipal de Girona
Els productes que el detingut venia al mercat setmanal de la Devesa de Girona el 27 de setembre passat.