Denuncien dos conductors per circular temeràriament amb vehicles d’alta gamma per l’AP-7 al Gironès

Comparteix-ho amb els teus amics:

Han hagut de pagar una multa de 500 euros i han perdut 6 punts del permís de conduir

Els Mossos d’Esquadra han denunciat dues persones, ambdues de 31 anys i nacionalitat britànica, com a presumptes autors d’una infracció administrativa per conduir de forma temerària. Els fets van passar el 15 de juny cap a les set de la tarda. El cos policial va rebre diverses trucades de ciutadans que alertaven de vehicles d’alta gamma circulant a altes velocitats per l’autopista AP-7 al Gironès en sentit sud. Gràcies a la col·laboració ciutadana també van saber que s’havien dedicat a fer virolles a l’àrea de servei del Gironès, al punt quilomètric 70 de la mateixa autopista. Després de fer diverses indagacions per trobar els vehicles i conèixer el destí dels conductors, els mossos van saber que s’allotjaven a un hotel de Barcelona. Un cop allà, van localitzar i identificar les dues persones que van ser denunciades administrativament.

Cedida per Mossos Un dels vehicles denunciats d'alta gamma fent una virolla a l'àrea de servei del Gironès a l'AP-7 el 15 de juny del 2016.

Els conductors denunciats –de 31 anys i nacionalitat britànica- van haver de pagar una multa administrativa de 500 euros, una sanció que va anar acompanyada de la pèrdua de 6 punts del carnet de conduir.

Els Mossos d’Esquadra demanen responsabilitat, prudència i respecte a la normativa viària i als usuaris de la via a l’hora de desplaçar-se.

Foto: Cedida per Mossos
Un dels vehicles denunciats d’alta gamma fent una virolla a l’àrea de servei del Gironès a l’AP-7 el 15 de juny del 2016.