Denuncien un furtiu que caçava senglars en una zona agrícola de seguretat a la Vall de Bianya

Comparteix-ho amb els teus amics:

Els agents rurals van comprovar que no tenia autorització i li van comissar l’arma i les postes

Un furtiu ha estat denunciat a la Vall de Bianya (Garrotxa) per caçar porc senglars en una zona agrícola de seguretat. Els fets han tingut lloc aquesta setmana a la vora d’uns camps de conreu a tocar de la carretera N-260. Agents de la unitat d’antifurtivisme del cos d’Agents Rurals feien un servei de vigilància de caça i van detectar l’individu. Els agents van comprovar que no disposava d’autorització per caçar, per la qual cosa el van denunciar i li van comissar l’arma de foc i la munició de postes amb que estava carregada l’arma, que segons el cos de seguretat també eren il·legals.

Cal recordar que els camps on s’està treballant passen a ser zones de seguretat per evitar perills a persones i béns, per la qual cosa la cacera està prohibida per el Reglament de Caça vigent.

També està prohibida la tinença i ús de munició de postes en l’exercici de la caça. Aquests fets poden comportar una sanció administrativa per infracció de la normativa de caça, així com la inhabilitació temporal per obtenir la llicència de caça. La Vall de Bianya (ACN).