Derrota clara del Garrotxa R.C.

Comparteix-ho amb els teus amics:

El passat dissabte es va disputar al camp de Can Vinader de Castelldefels, el partit de la segona jornada corresponent a Primera Catalana de Rugby entre el Castelldefels R.U.C. i el Garrotxa R.C.

Els teixons arribaven al partit amb la confiança de la victòria en la primera jornada i amb les ganes de demostrar que poden ser capaços de mantenir la categoria. Al davant hi havia el Castelldefels R.U.C., un equip dur i experimentat que volia treure’s el mal gust de boca després de perdre en la primera jornada.

De bon començament, ja es va veure que seria en partit difícil i que els teixons patirien per aconseguir un bon resultat. El domini dels locals va ser evident i van negar la posició de l’oval en tot moment. La davantera garrotxina no podia superar a la rival i els tres quarts del CRUC guanyaven molts metres cada cop que els hi arribava l’oval. Malgrat el clar domini local, la defensa dels teixons va saber aturar les constants envestides del rival, fet que va propiciar que els primers sis punts arribessin de conversions de cop de càstig. Però els assajos no van trigar a arribar de forma pràcticament consecutiva. El descans es va arribar amb un 16 a 0, una diferència curta i que donava esperances als garrotxins per acostar-se en la segona part.

En l’inici de la segona part es va veure un partit més igualat: els teixons començaven a tenir possessions i podien practicar el seu joc en atac. Aquest bon treball es va veure recompensat amb un assaig pels visitants que retallava la diferència en el marcador i donava un nou aire al partit. Però la possible remuntada no va arribar mai, ràpidament els locals van tornar a augmentar el ritme de joc i pràcticament van monopolitzar la possessió de l’oval. Cada atac del CRUC acabava amb punts, tant en forma d’assaig com en transformacions de cop de càstig. Els teixons van disposar de més jugades d’atac, però eren atacs poc estructurats i constantment eren aturats per l’equip local.

Resultat final: 36 a 5. Derrota clara i sense excuses davant d’un equip que en tot moment va ser superior en quasi tots els aspectes del joc. El pròxim partit del Garrotxa R.C. serà a casa contra el Santa Coloma R.C., un partit que serà molt important a causa de la duresa de la nova categoria que obligarà als teixons a assegurar els partits a casa per tal de mantenir la categoria.