Descobreix tota la programació d’Ésdansa 2020!!!

Comparteix-ho amb els teus amics:

D’aquí poc més d’un mes ja estarem endinsats a la 38a edició d’Ésdansa que se celebrarà del 20 al 23 d’agost a les Preses.

Enguany el festival posa el focus en les danses d’arrel tradicional de Km 0, amb les propostes Totes de l’Esbart Manresà, A la Panxa del Bou, de l’Esbart Rocasagna i, com a proposta familiar, comptarem amb El bagul de la música tradicional del Duet Daura. A més a més, seguim treballant en la línia de dansa i paisatge, que integra els espectacles a indrets naturals del municipi i que ofereix experiències que no ens deixen indiferents.

En aquest sentit no us podeu perdre l’espectacle-experiència Baula de l’Esbart Ciutat Comtal i Jordi Molina Quartet i la Festa al Parc amb Marboleny Escola, Marboleny Jove i Cos de dansa.

Enguany es farà una mirada a les danses del País Basc amb la companyia Elai Alai i també seguirem apostant per la creació amb l’espectacle Vengo! de Sara Cano. A més el festival seguirà apostant per la línia divulgativa oferint diferents Parlem de… i per unes Nits Ésdansa reconvertides en concerts a la Plaça Major de les Preses.

Amb Ésdansa 2020 també tornen els tallers formatius per a totes les edats amb el Petit Ésdansa’T, en versió digital per a infants de 4 a 12 anys, Ésdansa’T Jove, per a joves de 13 a 16 anys i Ésdansa’T, els tallers per a adults.

CONSULTA TOTA LA PROGRAMACIÓ AQUÍ