DESENA JORNADA DE LA LLIGA CATALANA DE HORSEBALL

Comparteix-ho amb els teus amics:

EL CEEC DE CARDEDEU, L’EQUIP DE CLAVELL, CONTINUA LÍDER DE LA COMPETICIÓ DESPRÉS DE L’AJUSTADA VICTÒRIA CONTRA EL SERRAT DE MOIÀ

1617377_1475736625978771_1943106850_o

En la Centre Hípic Malla es va celebrar el diumenge passat, la desena jornada de la Lliga Catalana de Horseball. Només començar el partit, els del Serrat de Moià, ja advertien que no pensaven posar-ho fàcil a l’actual campió de la competició, el CEEC de Cardedeu i a 4 minuts per completar la primera part El Serrat guanyava per 2 a 1. En aquest moment, el CEEC va agafar el domini del partit i va començar a distanciar-se en el marcador i al minut 2 de la segona part anava guanyant pel resultat de 8 gols a 2. Però la intensitat i el cos a cos en què jugava El Serrat no deixava al CEEC desenvolupar el joc al qual ens té acostumats i va veure com en els minuts restants El Serrat li escurçava la diferència amb un parcial de 6 a 1 i deixant un resultat final de 9 gols a 8. Malgrat guanyar, és difícil recordar un matx on el CEEC hagués patit un desconcert com en aquesta ocasió, amb pèrdues de pilota, cistelles fallades i sobretot amb un final de partit en què van anar a remolc del contrincant (la bona gestió del joc en els minuts finals és segurament el que ha fet d’aquest equip el millor del món) . El Serrat, que ocupa el quart lloc de la classificació, partit a partit, s’està convertint en un ferm candidat pel podi d’aquesta lliga. Clavell en aquesta ocasió va marcar tres gols.
El CEEC continua invicte al capdavant de la classificació quant ja encara la segona volta de la lliga. Després de 7 anys en el Club Horseball La Garrotxa, és la tercera temporada que en Marià Clavell juga amb el CEEC de Cardedeu, on hi ha aconseguit dues lligues catalanes, un campionat i subcampionat d’Espanya i un campionat i subcampionat d’Europa.
La pròxima cita de la Lliga de Horseball serà el diumenge 16 de març a les instal·lacions de Moià del Serrat.
Totes les dades, resultats i classificacions a www.horseballmanager.com

Fotografia de Berta Barnils

Comparteix-ho amb els teus amics: