Després de 10 anys, la Mostra Internacional de Documentals olot.doc abaixa el teló

Comparteix-ho amb els teus amics:

Olot.doc: L’Associació Cultural olot.doc en reunió celebrada el passat dia 20 d’octubre i després d’un ampli debat valorant tot un seguit de circumstàncies considera oportú emetre el següent comunicat.

Una anàlisis de la situació actual de la Mostra ens dona com a resultat que: pateix d’una manca de recursos humans difícil de mantenir en el decurs del temps, una estructura insuficient de fonts estables de finançament i unes grans dificultats per fer front a la gestió i pagament de despeses derivades de les obligacions impositives per part de l’Agència Tributària i altres organismes adreçades a entitats com la nostra.

En la convicció de que activitats com la que ha ofert la nostra Associació al llarg de deu anys han de ser fruit del servei en el món de la cultura, també estem convençuts que reclamen una constant i periòdica revisió de la seva idoneïtat i raó d’existir.

Totes aquestes consideracions ens han portat a fer pública la decisió de cancel·lar la celebració de la propera edició de la Mostra Internacional de Documentals olot.doc, prevista per el proper mes de març de 2016.

A l’hora de prendre aquesta decisió volem agrair profundament les Administracions Públiques que ens han recolzat, alguna d’elles des del primer dia i sempre, les empreses privades, els comerços, particulars i en especial al públic assistent a qualsevol de les sessions programades al llarg d’aquests deu anys de vida així com als professionals del món cinematogràfic i molt en particular del documental que han participat en l’esdeveniment.

Associació Cultural olot.doc

IF