Després de 2 anys torna el Trofeu Memorial Raül Ramos amb la seva edició més multitudinària de tota la història amb quasi 400 nedadors inscrits

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest 30 d’octubre de 2021 tindrà lloc la 27a edició del Trofeu Memorial Raül Ramos, cita inaugural del Circuit DS-Girosona, i que tindrà lloc a les instal·lacions del Club Natació Olot, després de dos anys.

El trofeu Memorial Raül Ramos, que porta el nom de qui va ser durant molts anys entrenador de la casa, és des de fa molt de temps una referència de la natació garrotxina i d’arreu del territori. La competició es prepara amb molta estima per part de tots els membres del CN Olot i de la secció de natació: esportistes, pares i mares, voluntaris i tècnics.

Enguany, la tradicional i mítica prova arriba a la 27a edició, i ha estat gràcies al treball i la feina feta des de l’equip esportiu i dels membres del CN Olot que el trofeu s’haconsolidat com un dels més importants de l’actual panorama competitiu de la natació catalana. Com és habitual en els darrers anys, el trofeu es disputarà en una doble sessió: al matí amb format eliminatòria i a la tarda amb les finals de la competició, en què nombrosos nedadors i nedadores competiran per aconseguir les millors marques i obtenir els millors resultats que els permetin pujar al podi.

Aquesta edició serà la més multitudinària de totes, superant a la del 2019 que aleshores ja ho va ser, amb quasi un total de 380 participants inscrits, provinents de més d’una vintena dels millors i més rellevants clubs de natació de Catalunya: CN Sant Andreu, CN Barcelona, CN l’Hospitalet, CE Mediterrani, GEiEG, CN Banyoles, entre d’altres. El dissabte 30 d’octubre es podrà veure a la piscina del CN Olot a nedadors olímpics com Gimena Pérez (CN Barcelona); recordistes nacionals i participants europeus com Mireia Pradell (CN Barcelona) i Alberto Lozano (CE Mediterrani); internacionals amb Espanya com Laura Rodríguez (CN Barcelona), Clàudia Espinosa (CN Sant Andreu) i Celesta Guerrero (CN Sant Andreu); així com nombrosos medallistes nacionals. Gràcies a aquesta gran assistència dels participants i el treball realitzat, la competició comptarà amb un gran nivell a l’aigua, que esperem que ben aviat faci possible que el Trofeu Memorial Raül Ramos sigui considerat el millor trofeu de clubs de natació de Catalunya en piscina curta de 25 m.

Després de dos anys ningú es vol perdre una cita com aquesta, en què el valor competitiu continua augmentant any rere any i posiciona a Olot i la Garrotxa com a un dels centres de la natació catalana. Finalment, el Trofeu Memorial Raül Ramos compta amb gran i especial valor emocional per tot l’equip del Club Natació Olot, tècnics esportius i els esportistes, per ser la competició de la casa, i sabem que tothom donarà el millor de si mateix per aconseguir uns grans resultats.

Info: CN Olot