Dos detinguts que cultivaven 230 plantes de marihuana a Begur

Mossos d'Esquadra: Una de les estances on els detinguts cultivaven la droga en una casa de Begur.
Comparteix-ho amb els teus amics:

Els detinguts també havien manipulat el comptador de la llum de l’immoble

Els Mossos d’Esquadra han detingut dos homes de 41 i 26 anys de nacionalitat espanyola i veïns de Begur per un delicte contra la salut pública i un altre de defraudació de fluid elèctric. Els fets es remunten a finals d’octubre de l’any passat quan un informe de la Policia Local de Begur alertava que en un habitatge del carrer Pere Quart de Begur hi havia una plantació de marihuana. Després d’investigar-ho, els agents van accedir a l’immoble i van trobar 230 plantes de marihuana, una bàscula de precisió i estris per garantir el creixement de les plantes com bombetes i transformadors. Dins de la casa els agents també van arrestar els detinguts. A més van comprovar que el comptador de la llum del domicili estava manipulat. Els dos homes, amb antecedents, van passar el 22 de gener a disposició del Jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de la Bisbal que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Mossos d'Esquadra: Una de les estances on els detinguts cultivaven la droga en una casa de Begur.
Mossos d’Esquadra: Una de les estances on els detinguts cultivaven la droga en una casa de Begur.

Els fets arrenquen a finals d’octubre de l’any passat quan els Mossos van rebre un informe de la Policia Local de Begur que alertava sobre com en un habitatge ocupat del carrer Pere Quart de la localitat de Begur s’hi estava conreant marihuana.

Després d’una extensa investigació i quan van tenir l’ordre judicial d’entrada a l’habitatge, els policies van trobar-hi 230 plantes de marihuana, una bàscula de precisió i estris per garantir el creixement com bombetes i transformadors ben instal·lats. Allà mateix van detenir els dos homes, de 43 i 26 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Begur per un delicte contra la salut pública i un altre de defraudació de fluid elèctric perquè els mossos van comprovar com s’havia manipulat el comptador de la llum del domicili.

Els detinguts, amb antecedents policials, van passar el 22 de gener a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de la Bisbal d’Empordà que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Comparteix-ho amb els teus amics: