Detenen ‘in fraganti’ una parella a Palamós robant en un bloc de pisos del municipi

Comparteix-ho amb els teus amics:

Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat 26 de febrer un home i una dona, de 32 i 34 anys, com a presumptes autors de quatre robatoris amb força, tres en pisos i un altre en un bar. La detenció es va produir quan una patrulla va reconèixer l’home, amb una ordre de detenció pendent per un altre robatori amb força, quan sortia d’un bloc de pisos acompanyat de la dona transportant un televisor i una bicicleta plegable. En un escorcoll més exhaustiu, els agents van localitzar altres objectes de valor i diversos jocs de claus d’alguns pisos del bloc, la majoria segones residències, on el detingut hi vivia. També van localitzar un domicili violentat ple d’objectes preparats per endur-se.

En comprobacions posteriors, els mossos també van poder comprovar que s’havia intentat robar dins el magatzem d’un bar Passeig del Mar i que s’havia forçat el pany d’un altre domicili en un bloc adjacent.

Els mossos van detenir a la parella com a presumptes autors de dos robatoris amb força a domicili i un robatori amb força a establiment. A més, l’home també va ser detingut per una ordre de detenció pendent per una altre robatori amb força en un domicili sis dies abans.

Els detinguts, amb antecedents, van passar el dia 1 de març a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de La Bisbal d’Empordà, el qual va decretar la llibertat de la dona i l’ingrés a presó de l’home.

Palamós (ACN)