Detenen per tinença il·lícita d’armes, violació de domicili i seguretat en el trànsit al fugitiu de la Jonquera

ACN Imatge del moment de la detenció del fugitiu.
Comparteix-ho amb els teus amics:

L’home de 40 anys i nacionalitat portuguesa que aquest dimarts al matí s’ha escapat d’un control policial a la Jonquera i després d’abandonar el vehicle amb el que fugia s’ha amagat en un en un edifici de l’avinguda Pau Casals, ha estat detingut per tinença il·lícita d’armes, per un delicte contra la seguretat en el trànsit i per violació de domicili. L’home, que duia una pistola a sobre, en entrar a l’edifici ha esbotzat la porta d’un dels habitatges d’un cop de peu per amagar-s’hi. Ha estat el propietari de l’immoble qui ha alertat els Mossos d’Esquadra que als volts de les 10 del matí l’han detingut. Tot i que també portava marihuana, la quantitat comissada es considera per a consum propi.

ACN Imatge del moment de la detenció del fugitiu.
ACN Imatge del moment de la detenció del fugitiu.

Malgrat que en un primer moment els Mossos d’Esquadra buscaven un segon home que també podria haver fugit, finalment s’ha comprovat que el detingut era l’únic ocupant del vehicle. En el moment de la detenció, els agents han trobat documentació francesa al vehicle que no corresponia al conductor, que és de nacionalitat portuguesa tot i que resideix a França, segons els ha explicat.

El detingut portava una petita quantitat de marihuana al damunt que a França suposa un delicte contra la salut pública però que a l’estat espanyol es considera que és per a consum propi.

Els Mossos d’Esquadra han pogut detenir el fugitiu als volts de les 10 del matí després que un veí de l’immoble on s’ha amagat, situat al número 44 de l’avinguda Pau Casals, truqués a la policia per alertar-los que un home havia esbotzat la porta de casa seva d’un cop de peu i que s’hi havia atrinxerat.

En el moment de la detenció, els agents han comprovat que l’home duia una pistola a sobre.

Comparteix-ho amb els teus amics: