Detenen quatre dones per robar aliments i roba valorats en més de 1.000 euros en supermercats

ACN El material sostret per les dones en supermercats de Vic.
Comparteix-ho amb els teus amics:

Els Mossos d’Esquadra van detenir el 22 de gener quatre dones, d’entre 24 i 51 anys, de nacionalitat espanyola i veïnes de Terrassa, com a presumptes autores d’un delicte de furt. Pels volts de les cinc de la tarda dos mossos, que estaven fora de servei, van veure en una pista forestal als afores de Manlleu (Osona) un grup de persones que amagava unes bosses entre unes herbes. Van treure les bosses del maleter d’un vehicle i van marxar. Els agents van acostar-se al lloc per comprovar què havien amagat i van trobar quatre bosses d’escombraries amb productes d’alimentació i roba. La investigació va revelar que els productes -valorats en més de 1.000 euros- havien estat sostrets de supermercats de Vic.

ACN El material sostret per les dones en supermercats de Vic.
ACN El material sostret per les dones en supermercats de Vic.

Davant de l’actitud sospitosa de les dones, els agents fora de servei van alertar dels fets a la comissaria de Vic i una patrulla de mossos de paisà es va desplaçar a la zona per efectuar una vigilància. Pels voltants de les nou del vespre va arribar al lloc un turisme per recollir les bosses amagades. Quan les estaven carregant, els mossos es van acostar i es van acreditar com a policies.

Al vehicle hi anaven quatre dones i al maleter hi portaven altres bosses idèntiques a les que hi havia amagades al camp. A l’interior d’aquestes van trobar diversos productes d’alimentació i roba. Molts dels articles encara portaven el dispositiu de seguretat de la botiga.

Atès que tot apuntava que els articles havien estat aconseguits de manera fraudulenta, els mossos van detenir les quatre persones com a presumptes autores d’un delicte de furt. Posteriorment, es va esbrinar que els productes havien estat sostrets en diferents supermercats de Vic. En conjunt els articles sostrets estaven valorats en més de 1.000 euros.

Les detingudes, totes elles amb antecedents, van passar el dia 24 de gener a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Vic.