Detenen quatre joves que van robar diners i mòbils a uns nois amenaçant amb estomacar-los

Comparteix-ho amb els teus amics:

Els Mossos d’Esquadra han detingut quatre joves que van robar diners i mòbils a dos nois després d’amenaçar amb estomacar-los. Els detinguts, que tenen entre 19 i 20 anys, van aprofitar la seva superioritat numèrica per intimidar les víctimes. El robatori va tenir lloc fa dos diumenges cap a quarts de sis del matí al costat del CAP de Blanes (Selva). De totes maneres, al grup no li va sortir bé la jugada. Les víctimes van alertar els mossos i, mentre una patrulla els acompanyava a comissaria per posar la denúncia, van trobar-se tres dels lladres caminant pel carrer. Al cap de poca estona, i després de fer recerca per la zona, van atrapar el quart, que s’esperava dins un cotxe aparcat a tocar del CAP.

El robatori va tenir lloc a quarts de sis de la matinada del diumenge 15 de juny. Els quatre detinguts, de nacionalitat espanyola i marroquina, són tots veïns de Girona. Aquella nit, el grup havia sortit per Blanes i abans de marxar, van decidir fer passar una mala estona a les víctimes.

Els dos nois estaven asseguts en un mur, situat al costat del CAP del poble, esperant que un amic els vingués a buscar. Aprofitant la seva superioritat numèrica, la banda els va envoltar i els van amenaçar amb clavar-los una pallissa si no els donaven els diners i els mòbils. Les víctimes, esporuguides, van fer el que els demanaven.

Després que els quatre lladres marxessin, els dos joves van alertar els mossos. Una patrulla va anar fins al lloc per acompanyar-los a comissaria a interposar denúncia. De camí, però, les víctimes van creuar-se amb tres dels joves de la banda que els acabava de robar caminant per un carrer de Blanes.

Els mossos van aturar-los i allà mateix els van detenir per un robatori amb violència i intimidació. Mentrestant, una altra patrulla que feia recerca per la zona va localitzar i emmanillar el quart lladre. El noi es trobava aparcat en una zona de càrrega i descàrrega situada al costat del CAP. Els agents van escorcollar el cotxe, on hi van trobar els dos telèfons mòbils de la víctima i quatre aparells més.

Els detinguts, cap dels quals té antecedents, van passar l’endemà a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Blanes. Després de prendre’ls declaració, van quedar en llibertat amb càrrecs. ACN