Detenen quatre persones per robar pernil, productes de neteja i roba en un supermercat

Comparteix-ho amb els teus amics:

Els lladres, amb múltiples antecedents per fets similars, han quedat en llibertat amb càrrecs

Els Mossos d’Esquadra han detingut quatre persones – un home i tres dones- d’entre 22 i 51 anys de nacionalitat espanyola i veïns de Terrassa, el Prat de Llobregat i Sant Adrià del Besòs, per un delicte de furt. Els fets van succeir el passat 10 de setembre a Girona quan una patrulla de paisà va reconèixer un vehicle que podria estar involucrat en diversos furts arreu de Catalunya. Els agents van aturar el cotxe amb el qual circulaven i al seu interior van localitzar diversos productes com 46 paquets de pernil salat envasat, objectes per la mainada, elements de neteja, roba i 69 calces valorats en més de 750 euros. A més, portaven dos estris per desconnectar les alarmes de la roba.

Els fets es remunten al passat dijous dia 10 de setembre a quarts de sis de la tarda quan una patrulla de paisà dels mossos que estava fent un patrullatge preventiu per la zona comercial del centre de Girona va detectar un vehicle sospitós en el qual hi anaven quatre ocupats. Els agents van reconèixer que es tractava d’un cotxe d’interès policial ja que podria estar involucrat en diversos furts comesos a diferents poblacions catalanes.

Els agents van veure el cotxe a l’avinguda Lluís Pericot de Girona i van decidir aturar-lo.
Posteriorment, van escorcollar el vehicle i dins del cotxe van trobar diversos productes tals com 46 paquets de pernil salat envasat, una paleta de pernil ibèric, productes de mainada, elements de neteja, roba encara amb l’etiqueta i 69 calces, entre d’altres coses. En total, tots els elements i objectes estaven valorats en més de 750 euros.

A més, amagats entre la vestimenta dels detinguts, els agents van localitzar dos estris que els implicats utilitzaven per desconnectar les alarmes de la roba. Les tres dones i l’home no van poder presentar cap factura dels productes que duien a sobre ni tampoc van explicar d’on havien sortit. Paral·lelament, els agents van saber que s’havia produït un furt en un supermercat de l’avinguda de França de Girona i que els productes sostrets coincidien amb els que havien trobat a l’interior del cotxe.

Davant d’aquestes evidències, els mossos van detenir els quatre ocupants del vehicle per un delicte de furt. Tots ells, amb múltiples antecedents per fets similars, van passar l’onze de setembre a disposició del Jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.