Detenen un home per coacció a la prostitució

Comparteix-ho amb els teus amics:

El detingut s’havia guanyat la confiança de la víctima i havia aconseguit que es prostituís per guanyar diners per ell. Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Girona van detenir el dia 8 de maig a Girona, un home de 24 anys, de nacionalitat equatoriana i veí de la ciutat, com a presumpte autor d’un delicte de coacció a la prostitució i un delicte d’apropiació indeguda.

Els mossos de la comissaria de Girona van saber que una noia havia patit fortes coaccions que l’havien portat al límit de prostituir-se. Els fets van començar, fa més o menys un mes, quan una noia va conèixer un noi amb el qual va iniciar una relació sentimental. El noi li explicava que tenia molt problemes i necessitava diners.

prostituta

En un primer moment, la noia contractava línies de telefonia mòbil per aconseguir telèfon gratuïts i després vendre’ls a preu de mercat i aconseguir diners. Després la noia també li va donar joies d’or que havia agafat de casa els seus pares.

Finalment la insistència i la coacció del noi eren tan grans, que li va proposar que es podria prostituir per aconseguir diners. Ella en un primer moment hi va accedir, però en adonar-se de tot el què passava va decidir denunciar els fets.

Els mossos també van saber que a part d’aquesta noia, aquests fets s’havien repetit amb una altra noia amb anterioritat. El modus operandi del detingut sempre era el mateix, aconseguir la plena confiança i amor de les noies i després coaccionar-les per aconseguir diners, arribant en ambdós casos a induir-les a la prostitució.

Els mossos van detenir l’home com a presumpte autor d’un delicte d’apropiació indeguda i coacció a la prostitució. El detingut, de qui li consten antecedents, va passar el 9 de maig a disposició del Jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.