Detenen un jove acusat de dos robatoris a masos del Gironès

Comparteix-ho amb els teus amics:

Un jove de 19 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Girona va ser detingut el 15 de gener com a presumpte autor de dos delictes de robatori amb força a domicili i d’un tercer en grau de temptativa. El 30 de desembre, els Mossos van ser informats d’un robatori en una casa de Sant Gregori (Gironès) d’on el lladre es va endur aparells electrònics i joies. Les indagacions policials van concloure que el detingut va ser l’autor del fet. Mentre s’instruïen diligències, es va descobrir que el detingut podia ser autor de dos robatoris del 12 de gener a la zona dels Ocells Perduts en dos masos aïllats ubicats entre Germans Sàbat i Sant Medir, un d’ells en grau de temptativa.

En un dels masos el lladre hi va accedir saltant la tanca perimetral i trencant una persiana i un vidre. Va sostreure diversos objectes, documentació, claus i joies. Seguidament, va intentar entrar dins un mas veí, però tot apunta que va desistir quan va saltar una alarma.

El detingut, que tenia antecedents, va passar el mateix dia 15 a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona, que va decretar que ingressés a la presó.