Detenen un jove per cometre tres robatoris violents a Ripoll

Comparteix-ho amb els teus amics:

El lladre abordava les víctimes de manera violenta i per l’esquena i els robava diners que duien a sobre

Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat 26 de gener a Ripoll un jove per cometre tres robatoris violents. El lladre té 22 anys i és de nacionalitat espanyola i veí de la població. El lladre abordava les víctimes per l’esquena i els robava els diners que duien a sobre. Els robava de forma violenta i intimidatòria, amb estrebades i fins i tot esgrimint una arma blanca. Els fets es remunten als dies 30 i 31 d’octubre de l’any passat, quan els mossos van tenir coneixement que s’havien produït diversos robatoris amb violència a la zona de la Carretera de Barcelona de la capital del Ripollès.

El lladre sempre feia servir el mateix sistema per cometre els robatoris. Abordava les víctimes per l’esquena i els robava els diners de forma violenta i intimidatòria, amb estrebades i fins i tot esgrimint una arma blanca.

El dia 30 d’octubre, pels volts de dos quarts de nou del matí, mentre una dona passejava a l’alçada dels jutjats de la ciutat, un home li va intentar sostreure, sense èxit, la bossa de mà que portava creuada a l’esquena. El segon fet es va produir la mateixa tarda, pels volts de les set, quan el lladre va robar la bossa de mà d’una altra dona que caminava pel carrer. En aquesta ocasió el lladre va fugir amb la bossa de mà, va agafar uns 80 euros que contenia, i va llençar-la entre uns matolls propers al lloc.

La mateixa nit, al voltant de les onze, es va cometre el tercer robatori violent. Aquest cas va ser a la pujada del mirador. Un matrimoni d’edat avançada estava a punt d’entrar dins el seu cotxe, quan el lladre els va abordar esgrimint un ganivet. Va fer caure l’home al terra i els va sostreure uns 50 euros.

El detingut, sense antecedents, van passar el 27 de gener a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Ripoll, que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.