Detenen un noi per participar en un robatori amb força en un habitatge de Palamós

Comparteix-ho amb els teus amics:

Hi ha tres implicats més que ja van ser detinguts el gener passat, un d’ells era l’altre autor del robatori mentre que els altres dos havien venut el botí

Els Mossos d’Esquadra han detingut un jove de 18 anys i veí de Palamós com a presumpte autor d’un robatori amb força d’un domicili d’aquest municipi del Baix Empordà. La detenció va ser el 27 de setembre però el robatori va tenir lloc a principi d’any. Fins llavors ja s’havien pogut detenir tres implicats més en aquest cas. Entre els objectes sostrets, hi havia aparells electrònics, diners, joies i un ordinador portàtil que va ser clau per la investigació perquè tenia un sistema de recerca en casos de sostracció. Gràcies a aquest sistema, la policia localitzar l’ordinador i va detenir el jove que l’havia comprat a una altra persona. El 10 de gener, es va detenir a un jove de 22 anys i veí de Palamós com a presumpte autor d’un delicte de receptació. Era el primer detingut però després el seguirien els altres tres.

Després d’aquesta primera detenció, els agents van localitzar una altra persona que hauria venut part del botí sostret. El mateix 10 de gener va ser detingut. Era un jove de 19 anys, nacionalitat espanyola i veí de Palamós, acusat d’un delicte de receptació. Els objectes recuperats es van poder tornar al propietari.

Arran de la investigació, es va determinar que hi havia hagut dos autos materials del robatori amb força al domicili de Palamós. El 12 de gener, una patrulla va localitzar i detenir un jove, 18 anys, de nacionalitat uruguaiana i veí de Palamós, com a presumpte autor del robatori.

Finalment, el 27 de setembre es va localitzar l’últim implicat en el cas. És un jove de 18 anys, nacionalitat hondurenya i veí de Palamós acusat d’un delicte contra el patrimoni.

Els detinguts per receptació van declarar davant dels mossos i van ser posats en llibertat. Pel que fa els dos autors del robatori, aquests van passar els dies 13 de gener i 28 de setembre a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de la Bisbal d’Empordà, que va ordenar la seva llibertat.