Detingudes tres dones per robar en una gran superfície de Girona

Comparteix-ho amb els teus amics:

Duien amagat un telèfon valorat en 700 euros en una bossa de plàstic folrada amb paper de plata per saltar-se els detectors de les caixes de pagament

La Policia Municipal de Girona va detenir ahir dilluns tres dones, de 67anys la més gran i de 35 les altres dues, per robar en un establiment comercial del Mas Gri de la capital gironina. Als volts de les nou del vespre, una patrulla es va acostar a l’establiment on els vigilants de seguretat retenien les tres dones a les que havien sorprès agafant diferents articles tapant-se entre elles per furtar. Concretament, una d’elles agafava un producte que passava a les altres que, al seu torn, el guardaven en una bossa de plàstic folrada de paper de plata per saltar-se els detectors de les caixes registradores. Un cop identificades, els agents van trobar en una de les bosses un telèfon valorat en 700 euros.

Les dones portaven més bosses amb folre metàl·lic preparades per robar, però al veure’s controlades pel vigilant de seguretat del centre havien tornat a deixar els objectes al seu lloc.

Totes tres dones tenien antecedents penals i una d’elles una ordre de requeriment del Jutjat Penal de Màlaga.