Detingudes tres persones per robar palets a una empresa de Fornells de la Selva

Comparteix-ho amb els teus amics:

Els mossos els van enxampar mentre els estaven carregant en una furgoneta just al costat d’una de les tanques perimetrals de l’empresa

Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat 15 d’agost dos homes i una dona, d’entre 27 i 48 anys, tots de nacionalitat espanyola i veïns de Girona, com a suposats autors del robatori de palets a una empresa a Fornells de la Selva (Gironès). Els fets van tenir lloc a quarts de sis de la tarda del mateix dia quan els mossos van tenir coneixement que s’havia activat l’alarma d’una empresa de recanvis. Quan van arribar al lloc, una patrulla va localitzar una furgoneta amb el motor en marxa i les portes posteriors obertes just al costat de les tanques perimetrals de l’empresa.

La dotació policial va localitzar dos homes a la part posterior de la furgoneta carregant palets de fusta i una dona a la zona del conductor. També es van trobar dos tornavisos amagats sota un dels palets. Els mossos van observar que la porta del pati de l’empresa presentava símptomes de forçament. Pera quests motius, la policia va detenir les tres persones com a suposats autors d’un delicte de robatori amb força a empresa.

Els detinguts, amb antecedents, van passar el dilluns al jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona, que va decretar la seva llibertat.