Detingut per un robatori amb força a l’interior d’un habitatge de Roses quan els propietaris dormien

Comparteix-ho amb els teus amics:

Al domicili hi havia dues dones d’edat avançada que en escoltar sorolls i descobrir el lladre van trucar a emergències

El Mossos d’Esquadra van detenir el passat 25 d’octubre un home de 44 anys per un robatori amb força a l’interior d’un habitatge de Roses (Alt Empordà) mentre les propietàries, dues dones d’edat avançada, dormien. Als volts de les dues de la matinada, alertades pel soroll, les dones van descobrir el lladre registrant la casa ajudant-se d’un lot. Espantades, es van amagar en una de les habitacions i van trucar a emergències. Quan una patrulla dels mossos es va acostar al domicili va localitzar l’home amagat, vestit de negre i amb guants, en un portal veí. El sospitós duia a les mans una jaqueta negra amb un tiquet de compra i un tub de crema a les butxaques, l’únic objecte que les dones havien trobat a faltar. Els agents també van comprovar que la porta de l’habitatge havia estat forçada.

Segons el testimoni de les dones, en veure el lladre a l’interior de la casa van xisclar, fet que va fer que fugís corrents i s’amagués a pocs metres per no ser enxampat pels Mossos d’Esquadra.

El detingut, amb antecedents, va passar el 27 d’octubre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual en va decretar la llibertat amb càrrecs. ACN Roses.