Detingut un home a Olot per difondre un vídeo sexual de la seva ex-xicota

Comparteix-ho amb els teus amics:

S’ha deixat en llibertat i s’investiga l’abast de la difusió d’un vídeo de contingut sexual a Olot, dintre de l’actual modificació del Codi Penal

Segons informa el Punt Avui, a principis de gener els Mossos d’Esquadra de la Garrotxa van detenir un home sospitós per la difusió d’un vídeo de contingut sexual de la seva ex-xicota a través de les xarxes socials. El jutjat d’Olot està investigant el cas i de com encaixa dintre darrera modificació del Codi Penal que preveu penes de presó que van de tres mesos a un any de presó per aquelles persones que difonguin sense consentiment de l’afectat, imatges de contingut sexual o sexting, encara que la gravació s’hagi fet amb consentiment.

El vídeo en qüestió van començar a circular via Whatsapp després que la parella trenques la relació abans del passat nadal. La gent anava compartint el vídeo fins que l’ex-xicota es va assabentar i ho va denunciar als Mossos d’Esquadra. En pocs temps es va procedir a la detenció de l’home per un delicte de descobriment i revelació de secrets i maltractament en l’àmbit de la parella.

Comparteix-ho amb els teus amics: