Detingut un veí de Blanes per tres robatoris amb força en habitatges del municipi

Comparteix-ho amb els teus amics:

Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat 5 de febrer un veí de Blanes de 30 anys com a presumpte autor de tres robatoris amb força en dues segones residències i un domicili de la localitat. De les segones residències, després de forçar la porta, es van sostreure televisors, una cadena de música, un DVD i altres electrodomèstics. De l’altre habitatge, tot i forçar també la porta, no es va sostreure res. En tenir coneixement que entre el 10 i el 13 de gener s’havien produït els tres robatoris al barri de la Plantera de Blanes, els mossos van relacionar els fets amb el detingut perquè el passat 27 de desembre el van identificar transportant dos televisors en ple carrer ajudat d’un altre home.

Els investigadors, després d’estudiar tots els vestigis, van trobar proves que incriminaven un dels homes identificats el passat 27 de desembre, en els tres robatoris denunciats.

Finalment, el dia 5 de febrer els mossos van detenir a Blanes un dels presumptes autors dels tres robatoris esmentats. El mateix dia es va efectuar una entrada i perquisició al seu domicili. Durant l’escorcoll es van trobar diversos aparells electrònics, dels quals s’investiga la seva procedència.

El detingut, que tenia antecedents, va passar el 7 de febrer a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Blanes, el qual va decretar el seu ingrés a presó.