Detinguts a la Jonquera dos joves per portar una pistola amagada als altaveus del cotxe

ACN L'arma de foc que els joves duien amagada al cotxe
Comparteix-ho amb els teus amics:

Al carregador de l’arma hi havia set projectils

La Guàrdia Civil ha detingut dos joves a la Jonquera per tinença il·lícita d’armes. Els fets van passar el 5 d’octubre durant un control a l’AP-7. Els agents van aturar un cotxe amb matrícula francesa i, durant l’escorcoll del vehicle, van detectar que la tapa de l’altaveu del darrera estava manipulada. Els agents van trobar-hi a dins una pistola del calibre 45 embolicada amb roba interior. L’arma, a més, estava carregada amb set projectils. Com que els joves no van poder justificar la procedència de l’arma ni tampoc van demostrar legalment que els pertanyia, van queda detinguts. Es tracta d’una jove de 22 anys i nacionalitat romanesa i un jove francès de 26 anys.

ACN L'arma de foc que els joves duien amagada al cotxe
ACN L’arma de foc que els joves duien amagada al cotxe

Els agents van aturar el vehicle a la Jonquera (Alt Empordà), quan es disposava a creuar la frontera en direcció a França. A dins hi viatjaven els dos joves. Inicialment, els agents van demanar-los la documentació i, un cop identificats, van inspeccionar el cotxe.

Una tapa d’un altaveu de la part del darrera estava aixecada i, per això, els agents van sospitar que estaria manipulada per amagar-hi alguna cosa. La sospita dels policies es va confirmat quan van trobar, embolicada amb roba interior, una pistola. A més, el carregador estava ple i hi havia set projectils.

La Guàrdia Civil ha comissat l’arma de foc i ha detingut els dos joves: G. N. W., un home de nacionalitat francesa de 26 anys i R. S., una dona de nacionalitat romanesa de 22 anys. Els dos arrestat han passat a disposició judicial. La Jonquera (ACN).