Detinguts dos homes per elaborar haixix en una nau industrial a Riells i Viabrea

Mossos d'Esquadra: Detall de dos ventiladors i plantes de marihuana en la plantació desmantellada.
Comparteix-ho amb els teus amics:

La policia va trobar més de 500 plantes a la instal·lació i el comptador de la llum manipulat

Mossos d'Esquadra: Detall de dos ventiladors i plantes de marihuana en la plantació desmantellada.
Mossos d’Esquadra: Detall de dos ventiladors i plantes de marihuana en la plantació desmantellada.

ACN Riells i Viabrea .- Els Mossos d’Esquadra an detenir el 2 de desembre a Riells i Viabrea (Selva Interior), dos homes per elaborar haixix en una nau industrial que tenien llogada, i on els agents hi van trobar més de 500 plantes de marihuana. Per al funcionament de la instal·lació els detinguts havien punxat la línia elèctrica ja que els mossos van trobar el quadre elèctric manipulat a sobre del lavabo de la nau. Els dos homes, de 29 i 34 anys, nacionalitat italiana i veïns de Barcelona, serien autors d’un delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric. Els detinguts, que no tenen antecedents, han quedat en llibertat amb càrrecs.
El dia 2 de desembre els mossos es van dirigir a la nau situada al carrer Fuirosos de Riells i Viabrea i a dins hi van trobar la plantació de marihuana. També hi van localitzar diversos productes químics com nutrients i estris pel cultiu, nombrosos focus de gran intensitat, tubs de filtratge d’aire i aparells de climatització per crear un ambient òptim per obtenir la màxima floració de les plantes.

La policia va intervenir restes de substàncies vegetals en un congelador i dos dipòsits flexibles d’aigua per a l’elaboració d’haixix. També es van trobar diversos sacs d’escombraries i bosses transparents plenes de restes vegetals, presumptament marihuana.

Al sostre del lavabo, situat a l’entrada de la nau, es va localitzar un quadre elèctric amb la llum manipulada i punxada directament de l’escomesa, sense passar pel comptador.

Els detinguts, sense antecedents, van passar el dia 5 de desembre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.