Detinguts dos traficants amb haixix, cocaïna, èxtasi i cristall al cotxe

Comparteix-ho amb els teus amics:

Feia mesos que la policia local seguia la pista del vehicle de gamma alta per la suposada vinculació amb el tràfic de drogues

La Policia Local de Platja d’Aro (Baix Empordà) ha detingut dos traficants a qui van enxampar amb haixix, cocaïna, èxtasi i cristall el 18 d’agost. Els arrestats tenen 25 i 28 anys i són de nacionalitat espanyola. Una patrulla de paisà que feia feines de seguretat ciutadana a la zona centre del municipi va veure el vehicle de gamma alta i matrícula francesa. Feia mesos que li seguien la pista per la seva suposada vinculació amb el tràfic de drogues però, a més, els ocupants feien moviments sospitosos. En concret, el cotxe donava voltes a una zona d’aparcament mentre el conductor anava fent trucades des del mòbil. Els agents de paisà van decidir seguir-los i van veure com un altre home pujava al vehicle. En aquest moment, els agents es van apropar al vehicle i es van identificar com a policies.

En l’escorcoll van trobar diverses drogues. Hi havia 100 grams d’haixix, 15 de cocaïna, èxtasis i cristall. També van intervenir una bàscula de precisió, dos telèfons mòbils, sis targetes SIM i un terminal que havia estat sostret a la localitat de Calonge en un robatori silenciós. La policia va traslladar els detinguts a la comissaria de la Policia Local per iniciar les diligències judicials.