FdT21 – DILLUNS 6 DE SETEMBRE

Comparteix-ho amb els teus amics:

Programació de les Festes del Tura 2021

ACTUALITZACIONS EN VERMELL

DILLUNS 6 DE SETEMBRE

CONCURS DE PESCA JUVENIL

Prat dels Tossols – 9.00 h

La concentració serà a les 8.00 h al mateix lloc i el concurs durarà fins a les 12 h. Hi haurà premis per a tots els participants i l’entrega es farà a les 13 h.

XII CURSA D’ORIENTACIÓ ORIENTURA

Parc Simón – 9.20 h

L’Orientura és una cursa d’orientació popular de caire festiu i familiar. Està pensada per fer-la individualment o, qui ho prefereixi, amb colla o amb tota la família. Aquest any, la cursa canvia d’emplaçament: la sortida es farà des del Parc Simon i la cursa transcorrerà per les zones properes, per la falda del Montsacopa entre d’altres. La prova serà de modalitat rogaine (score), això vol dir que tothom haurà de definir el circuit i les fites a fer un cop tingui el mapa. El programa serà 9.20 h recepció de participants i explicació de la cursa per qui ho desitgi, 9.50 h entrega de mapes per poder planificar el circuit a fer. A les 10.00 h sortida en massa, a les 12.00 h fi del període de cursa sense penalització. A les 12.30 h tancament de l’arribada definitiu.

A causa de les normatives COVID-19, no hi haurà avituallament ni sòlid ni líquid!

CONCERT: Xiula

Parc Nou – 12.00 h

Els Xiula han nascut i crescut a la plaça, el carrer és el seu hàbitat natural. Els seus concerts són un esclat d’energia i de bon humor. A tot això, s’hi afegeix un batibull sorprenent de valors educatius i d’interacció constant amb petits i grans.  Cada espectacle d’Els Xiula és diferent de l’anterior. Al Parc Nou podrem gaudir d’un repàs per tots els hits del grup amb les seves respectives dinàmiques: Verdura i Peix, Polls, Sucre, T’estimo Bastant, Estic nerviós, etc. i amb l’estrena de cançons de l’últim disc Descontrol MParental.

CONCERT: Marc Parrot

Parc Nou – 16.30 h

No hi ha cap projecte de Marc Parrot, que no estigui estudiat amb detall per acompanyar el públic al seu univers particular. A través de les cançons del darrer disc, però sempre mitjançant recursos musicals i escènics, unes vegades més visibles i d’altres més encoberts, procura que cadascú hi arribi a la seva manera. Marc Parrot ofereix aquesta proposta en espais especials i íntims. En aquest cas, l’entorn del Parc Nou serà el refugi on, a través de les cançons, ens sentirem convidats a participar d’aquest viatge, que va des de les textures electròniques a les acústiques més petites, on les cançons agafen una nova dimensió amb l’objectiu d’aflorar les emocions, per tal que músics i públic es fusionin en un sol element.

3×3 PER LA IGUALTAT

Parc Miquel Martí i Pol – 17.00 h

Torneig de bàsquet en format 3×3. Fes un equip mixt i contribueix a la lluita per la igualtat esportiva!

CONCERT: The Rusties Blues Band i A Contrablues

Plaça de braus – 17.00 h

The Rusties Blues Band
La banda de blues garrotxí nascuda el 2013, presenta el seu segon enregistrament DisCOVERing Robert Johnson de 2021. Hi descobrirem la mítica figura del blues que, segons la llegenda, va vendre l’ànima al diable i ho farem a través d’un recorregut per la seva trajectòria musical amb algunes de les versions que va enregistrar.

A Contrablues

El grup A Contra Blues ens vindrà a presentar el seu treball més recent titulat Jab, una exhibició de la maduresa que ha anat adquirint la banda i les seves influències musicals que passen per guitarristes com Jerry Reed o Bo Diddley o grups llegendaris com Creedence Clearwater Revival o els The Allman Brothers i pinzellades de sons com els de Ben Harper. Això sí, el fil conductor és el rock’n’roll.

ROSARI i MISSA

Santuari del Tura – 18.30 h

CONCERT: El Diluvi

Parc Nou – 20.30 h

La banda valenciana El Diluvi visita les Festes del Tura per presentar-nos el seu nou espectacle Els Amants, que promet ser un viatge a través dels millors temes del grup, amb versions d’Ovidi Montllor i molta poesia, en uns temps on la prosa de la pandèmia ho ha envaït gairebé tot.

CONCERT: Momi Maiga

Plaça de braus – 22.00 h

Momi Maiga és jazz, és funk, és afrobeat. Tradició i futur a través de les 22 cordes de la kora. Un viatge entre ritmes transcontinentals i sons propis de la cultura musical mandé, acompanyats amb saxo, sintetitzadors electrònics, baix, guitarra elèctrica i bateria per transmetre valors i missatges amb la seva llengua natal: mandinka i wòlof. Momi encarna la cara més enèrgica de la kora, el so de la nova generació de l’Àfrica occidental.

Consulta tota la programació de les Festes del Tura 2021

DISSABTE 4 DE SETEMBRE

DIUMENGE 5 DE SETEMBRE

DILLUNS 6 DE SETEMBRE

DIMARTS 7 DE SETEMBRE

DIMECRES 8 DE SETEMBRE

INFORMACIONS D’INTERÈS

RESERVA D’ENTRADES

ACTIVITATS PARAL·LELES

MESURES DE PREVENCIÓ CONTRA LA COVID-19