Dimecres va tenir lloc la 1a Festa de la República a la Vall d’en Bas, organitzada des d’ERC Garrotxa

Comparteix-ho amb els teus amics:

Unes 120 persones han participat en la primera edició de la Festa de la República organitzada per ERC Garrotxa

La primera edició de la Festa de la República es va celebrar a Hostalets d’en Bas aquest dimecres 12 d’octubre. Després del dinar popular que s’ha dut a terme al local social del municipi, el conseller de Justícia de la Generalitat, Carles Mundó, ha afirmat que ‘quan puges a l’Everest els últims 300 metres són els més complicats. Estem en aquest darrer tram i hem d’estar segurs que guanyarem, ho aconseguirem. Que tothom tingui clar que alguns sempre hi som i que mai ens rendim’.

Per la seva banda, la diputada d’ERC al Congrés, Teresa Jordà, ha recordat que ‘si l’estat fa mans i mànigues per tenir un govern és perquè a Catalunya el procés no s’atura’. Jordà ha afegit que ‘per primera vegada tenim la victòria al nostre costat i aquesta es diu República Catalana’.

Abans de la celebració del dinar popular s’ha dut a terme una trobada de càrrecs electes d’ERC que ha comptat amb la presència del president de la federació d’Esquerra a Girona, David Mascort, i del secretari de Política Municipal a nivell nacional, Marc Sanglas.

L’actriu olotina Anna Roca presentava l’acte, que acabava amb l’actuació del cantautor Quim Vila.

Font: locals.esquerra.cat
Fotos: @ERC_Garrotxa

RELACIONAT: