FdT21 – DISSABTE 4 DE SETEMBRE

Comparteix-ho amb els teus amics:

Programació de les Festes del Tura 2021

ACTUALITZACIONS EN VERMELL

DISSABTE 4 DE SETEMBRE

BALL DELS GEGANTS

Plaça Major – 16 h, 17.30 h i 19.00 h

Ball dels gegants, cabeçuts i cavallets, acompanyats del Cap de Lligamosques, amb la cobla La Principal d’Olot.

14è TORNEIG DE RUGBY DE FESTES DEL TURA

Parc Atlètic Tossols – 17.30 h

La catorzena edició del torneig amistós de rugby de Festes del Tura enfrontarà el Garrotxa-Banyoles femení i el Club Natació Poble Nou femení.

IV TORNEIG TRIANGULAR DE FUTBOL AMATEUR FESTES DEL TURA

Camp de futbol del Sant Pere Màrtir – 18.30 h

Per quarta vegada, els tres equips de futbol amateur inscrits en competicions federades organitzen una trobada que consisteix en realitzar un seguit de partits de 20 minuts de durada.

REPIC DE CAMPANES DE FESTA MAJOR

Església de Sant Esteve – 19.45 h

Durant segles, a Catalunya, les festes majors s’han anunciat amb el so de les campanes. Els seus tocs formen part de la nostra cultura i identitat i, per això, han estat declarats Element Festiu Patrimonial d’Interès Nacional per la Generalitat de Catalunya. Aquest any Olot tornarà a fer sonar les campanes de forma manual per anunciar les Festes del Tura, recuperant així aquest patrimoni immaterial de la ciutat. El repic de festa anirà a càrrec de Xavier Pallàs, que interpretarà els tocs des del campanar de Sant Esteve d’Olot amb la cadira de campaner.

CANT DE LA SALVE I OFRENA FLORAL

Santuari del Tura – 20.00 h

PREGÓ

Balcó de l’Ajuntament – 21.00 h

A càrrec de la Unió Esportiva Olot. Seguidament, pirotècnia a càrrec de PimPamPumFoc!

CONCERT: Marcel i Júlia

Parc Nou – 22.00 h

L’excantant i compositor de Txarango, Marcel Lázara i la seva companya de viatge, Júlia Arrey presenten el resultat d’uns anys de creixement musical que emergeix amb força amb el disc En Òrbita. Acompanyats d’una nova banda, ens conviden a reflexionar, amb una proposta alegre i constructiva, sobre el canvi climàtic i la sostenibilitat d’un model de societat que viu allunyada dels cicles naturals de la vida.

CONCERT: Magical Mistery Grup

Plaça de braus – 22.00 h

El Magical Mystery Grup, amb un repertori exclusivament Beatles, es forma a Terrassa l’any 1979. Després d’uns quants concerts aquell mateix any, el grup es dissol. L’any 1987 en motiu del 25è. aniversari de l’edició del Love Me Do dels Beatles, Josep Maria Francino refà el grup a Olot, per a la cloenda de la seva exposició “Beatles 25 ANYS”, a Torroella de Montgrí. Amb aquesta formació el grup actua activament fins l’any 2003. En l’actualitat es reuneixen de manera esporàdica.

Consulta tota la programació de les Festes del Tura 2021

DISSABTE 4 DE SETEMBRE

DIUMENGE 5 DE SETEMBRE

DILLUNS 6 DE SETEMBRE

DIMARTS 7 DE SETEMBRE

DIMECRES 8 DE SETEMBRE

INFORMACIONS D’INTERÈS

RESERVA D’ENTRADES

ACTIVITATS PARAL·LELES

MESURES DE PREVENCIÓ CONTRA LA COVID-19