Distribució gratuïta de mascaretes infantils per a tots els nens d’entre 4 i 10 anys de Sant Joan les Fonts

Comparteix-ho amb els teus amics:

Distribució gratuïta de mascaretes infantils per a tots els nens d’entre 4 i 10 anys de Sant Joan les Fonts

L’Ajuntament de Sant Joan les Fonts engega aquest dimarts la distribució de mascaretes infantils per a tota la mainada del municipi d’entre 4 i 10 anys. El repartiment es fa bústia a bústia i de manera totalment gratuïta per a les famílies.

MascaretaInfantil2

Les mascaretes venen ensobrades amb unes instruccions per tal de poder-ne fer un bon ús quan se surt i també per garantir-ne una bona desinfecció.

MascaretaInfantil

La mascareta té una membrana interna que impermeabilitza l’usuari davant de la contaminació directa. Entre les funcions hi ha la protecció de qui la porta però també de la resta. Abans de sortir, es recomana ‘escaldar’ la mascareta amb aigua entre 90º i 95º durant tres minuts. Tot i això, cal tenir clar que té una funció preventiva i no pot fer tasca dels Equipaments de Protecció Individual o dels productes sanitaris.

La mascareta,a més, està dissenyada per BSensible, empresa del polígon industrial de Begudà. Aquesta mesura de l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts vol ser un suport a les famílies perquè puguin fer les sortides permeses amb major seguretat i reduint al màxim els riscos.

Info: Ajunt. Sant Joan les Fonts