FdT21 – DIUMENGE 5 DE SETEMBRE

Comparteix-ho amb els teus amics:

Programació de les Festes del Tura 2021

ACTUALITZACIONS EN VERMELL

DIUMENGE 5 DE SETEMBRE

MISSA

Santuari del Tura – 8.00 h

CONCURS DE PESCA FESTES DEL TURA

Prat dels Tossols – 8.00 h

La concentració serà a les 7.00 h al mateix lloc i el concurs durarà fins a les 12 h. Hi haurà premis per a tots els participants i l’entrega es farà a les 13 h.

BALL DELS GEGANTS

Plaça Major – 9 h, 10.30 h i 12.00 h

Ball dels gegants, cabeçuts i cavallets, acompanyats del Cap de Lligamosques, amb la cobla La Principal d’Olot.

CONCERT: Ambauka

Parc Nou – 11.30 h

Els Ambauka arriben a Olot per presentar el seu tercer disc De cap per avall disposats a capgirar i canviar les coses del nostre entorn que no ens agraden i implicar el públic des de l’inici per assolir junts aquest objectiu compartit. Les cançons convidaran a la reflexió sobre qüestions emocionals, socials i mediambientals d’una manera dinàmica i divertida. Podrem gaudir de temes com Contents, Siguis com siguis, El menjar no es llença, La Llegenda de Sant Jordi o El Drac Qüí.

CONCERT: The Sey Sisters

Parc Nou – 16.30 h

The Sey Sisters és un espectacular trio de veus que, a través del soul i un estil pop impregnat de sonoritats africanes, s’uneixen amb l’objectiu de lluitar contra la injustícia, defensar els drets humans i transmetre esperança en el futur. Presentaran el seu nou disc We got your back en el qual The Sey Sisters es reinventen musicalment,  buscant sonoritats noves per a  reafirmar el seu missatge antiracista i feminista.

SIMULTÀNIES D’ESCACS

Firal  – 17.00 h

Partides simultànies d’escacs a càrrec del Gran Mestre georgià Levan Aronshidze. La participació és gratuïta i oberta a tothom.

1er PARTIT DE LLIGA DE LA 3RFEF

Estadi Municipal d’Olot – 18.00 h

Partit entre UE OLOT – CASTELLDEFELS

CONCERT D’HAVANERES: Els Cremats

Plaça Major – 18.00 h

Una formació amb un llarg i consolidat bagatge, considerats per a molts els “enfants terribles” del gènere, venen a Olot a presentar el seu darrer disc Taverna i a sorprendre’ns amb la seva reinterpretació del cant de taverna i de les havaneres. Els Cremats es caracteritzen per la constant recerca de nous registres i la immersió en diferents músiques i gèneres, sobretot d’arrel popular com la rumba, el son cubà, el pop, el bolero o la cumbia.

CONCERT: El Pony Pisador

Plaça de braus – 18.00 h

El Pony Pisador és un grup de cinc joves de Barcelona que mescla música folk i tradicional d’arreu del món en un equilibri perfecte entre sentit de l’humor i virtuosisme. L’aire despreocupat d’El Pony Pisador en directe és contagiós i desperta el bon humor i les ganes de participar del públic d’allà on va. Aquest 2021 editen el seu tercer disc, on es podrà gaudir a parts iguals de melodies folk, harmonies vocals i jocs amb el públic en un ambient agradable per a totes les edats.

ROSARI I MISSA

Santuari del Tura – 18.30 h

Rosari i, tot seguit, missa.

FESTIVAL DE PATINATGE

Pavelló Municipal d’Esports – 17.00 h i 19.30 h

El CPA Olot celebra el seu festival de festes amb la participació de tots els patinadors i patinadores del club i dels grups de Xou on podrem gaudir d’una exhibició de talent.

CONCERT: Dani Nel·lo

Parc Nou – 20.30 h

El gener de 2011 es va publicar Noir, el segon disc de Dani Nel·lo com a solista. Un disc que evoca l’univers de l’anomenat jazz noir i la ficció criminal i presenta una visió singular del llenguatge del saxo de blues i de rhythm & blues dels anys 50. Per Nel·lo va ser un disc clau en el que, a través de so de quartet acústic, va trobar un potent vehicle transmissor d’emocions.

Una dècada després, el saxofonista recupera aquest so amb el quartet actual i eixampla el repertori amb nou material propi.

CONCERT: Jazzwoman

Plaça de braus – 22.00 h

Jazzwoman és el nom artístic de Carmen Aguado, una rapera valenciana que el 2020 va publicar el treball Malèfica, un disc que mescla estils tan diversos com el rap, el trap, la salsa, el merengue i la bachata amb un únic discurs: el de la denúncia social. Un disc amb unes lletres que condemnen qualsevol situació injusta i defensen l’empoderament femení i que li ha valgut el premi Enderrock 2021 al millor treball de músiques urbanes.

Consulta tota la programació de les Festes del Tura 2021

DISSABTE 4 DE SETEMBRE

DIUMENGE 5 DE SETEMBRE

DILLUNS 6 DE SETEMBRE

DIMARTS 7 DE SETEMBRE

DIMECRES 8 DE SETEMBRE

INFORMACIONS D’INTERÈS

RESERVA D’ENTRADES

ACTIVITATS PARAL·LELES

MESURES DE PREVENCIÓ CONTRA LA COVID-19