Divendres comença el nou cicle de Jazz Olot amb Ray Gelato & Barcelona Big Blues Band

Comparteix-ho amb els teus amics:

Divendres comença una nova edició del cicle Jazz Olot que l’Institut de Cultura organitza juntament amb la sala Jamboree de Barcelona amb la voluntat de portar a la ciutat d’Olot concerts de jazz de qualitat d’una forma regular al llarg de tot l’any.

En aquest cicle els protagonistes seran el swing i les big bands –dos dels tres concerts programats els oferiran grans formacions de jazz-. Seran tres concerts encapçalats per tres grans músics internacionals.

Ray Gelato & Barcelona Big Blues Band
El saxofonista i cantant Ray Gelato estarà al capdavant del concert que se celebrarà el divendres 23 de gener, a les 22 h, a la sala El Torín. Aquest músic britànic ha aconseguit que el jazz adquirís una capacitat lúdica, festiva i comunicativa, sense que això suposi rebaixar el nivell de qualitat i intensitat de la proposta. A la seva energia s’hi sumarà la Barcelona Big Blues Band, dirigida per Ivan Kovacevic.

0

Aquest concert, a més, forma part de l’anomenat Sax-o-rama. Rhythm & Blues Sax Meeting 2015, una trobada de saxofonistes que es farà a diferents sales de referència de la música jazz d’arreu de Catalunya. A més de Ray Gelato, conformen el programa d’aquesta proposa Sax Gordon, Dani Nel·lo i Dani Pérez.

Les entrades per al concert de Ray Gelato & Barcelona Big Blues Band es poden comprar de forma anticipada (10 euros) aquí o bé de forma presencial al Teatre i a Can Trincheria. També a partir d’una hora abans del concert a la taquilla de la sala El Torín es podran adquirir a 12 euros.

La segona cita de Jazz Olot serà amb Champian Fulton el 14 de març. Nascuda a Oklahoma, Fulton s’ha convertit en una pianista i vocalista de jazz internacionalment aclamada. Presentarà el seu darrer disc Sing&Swing. I el darrer concert d’aquest cicle serà amb la cubana Telva Rojas, el 23 de maig. Rojas ha preparat per a l’ocasió un repertori de boleros adaptat al format d’orquestra i és que la tindrem a Olot acompanyada de la Jamboree Big Latin Band, dirigida per Ramon Escalé.

VEURE PROGRAMA DE JAZZ OLOT GENER-JUNY 2015

jazz-Olot