Divendres i dissabte a l’Hospital d’Olot i dilluns, al Pla de Dalt

Comparteix-ho amb els teus amics:

Nova jornada de donació de sang a Olot. Aquest divendres a partir de les 4h de la tarda s’inicia la campanya de donacions. S’hi pot anar fins a les 9h del vespre a l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa. L’horari de dissabte és des de les 10h del matí a 2/4 de 2h del migdia i de les 4 de la tarda a 2/4 de 9h del vespre. Dilluns els equips del Banc de Sang i Teixits de Girona es traslladen al casal del Pla de Dalt de les 6h de la tarda a 9 del vespre.

Aquesta jornada forma part de la campanya d’estiu del Banc de Sang, que vol animar tota la ciutadania a donar sang en grup durant els mesos d’estiu, un moment en què les donacions baixen fins a un 30% pel canvi d’hàbits de la població. Des de mitjans de juliol i fins a finals d’agost, el hospitals catalans necessitaran 35.000 donacions de sang per poder atendre tots els malalts i accidentats. Per això, des del Banc de Sang es fa una crida perquè els donants animin el seu entorn a donar en grup.

Com que la sang caduca calen donacions diàries per atendre els pacients i mantenir unes reserves suficients per assegurar que en cas d’emergència hi hagi sang suficient.