Diverses escoles de la Garrotxa participaran en una nadala aquest divendres, com a tret de sortida del Festival Veus

Comparteix-ho amb els teus amics:

Diverses escoles de la Garrotxa participaran en una nadala aquest divendres, com a tret de sortida del Festival Veus

Un any més es convoca les escoles d’educació Primària: Malagrida, Sant Roc, Escola Pia, Pla de Dalt, Petit Plançó i Verntallat a participar en la cantada de Nadal en col·laboració amb l’Escola Municipal de Música Xavier Montsalvatge d’Olot. Albert Carbonell, professor de l’escola, compondrà, com l’any passat, una nadala especial per a aquest dia que cantaran tots els alumnes que hi vulguin participar.

L’artista barcelonina Elena Gadel, acompanyarà els nens que participaran en la primera nadala com a veu solista. Gadel és una artista completa que ha treballat per a la televisió i el teatre. El seu estil a cavall entre el pop i el flamenc i la seva veu particular han fet que es consolidi la seva carrera com a cantant. Elena Gadel va ser descoberta el 2002, durant la seva participació en la segona edició del programa de televisió Operación Triunfo.

Aquest acte donarà el tret de sortida de la quarta edició del Festival Veus. L’objectiu és gaudir fent música plegats i participar d’un acte musical de gran format. Alhora és una bona forma de conèixer i participar del Festival Veus d’Olot. L’acte tindrà lloc el divendres 6 de desembre a les 6 de la tarda al Firal Petit d’Olot.

VÍDEO RELACIONAT:

Info i foto: Festival Veus