Diversos detinguts en una operació contra el terrorisme anarquista a diversos punts de Catalunya

SÁNCHEZ, GUILLEM - ACN El fort desplegament dels Mossos d'Esquadra impedeix acostar-se a la 'Kasa de la Muntanya'.
Comparteix-ho amb els teus amics:

Els Mossos d’Esquadra han iniciat a quarts de cinc d’aquesta matinada una operació contra el terrorisme anarquista en diversos punts de Catalunya, entre els quals es troba la ‘Kasa de la Muntanya’ de Gràcia i altres punts de l’àrea metropolitana de Barcelona, i han detingut diverses persones, a qui se’ls atribueix diversos atemptats amb artefactes explosius. Així, des d’aquesta matinada d’estan duent a terme entrades i registres en diversos domicilis i locals, alguns d’ells vinculats amb persones d’aquesta organització. L’operació, en el marc del ‘cas Pandora’, està coordinada per l’Audiència Nacional i també s’està desenvolupant a la Comunitat de Madrid.

SÁNCHEZ, GUILLEM - ACN El fort desplegament dels Mossos d'Esquadra impedeix acostar-se a la 'Kasa de la Muntanya'.
SÁNCHEZ, GUILLEM – ACN El fort desplegament dels Mossos d’Esquadra impedeix acostar-se a la ‘Kasa de la Muntanya’.

En el cas de la ‘Kasa de la Muntanya’ de Barcelona, els detinguts s’haurien amagat entre el col·lectiu ‘okupa’ que es troba a l’immoble. Fonts policials han precisat que no es desallotjarà l’immoble i que només hi actuen per detenir presumptes membres de l’organització. Fins a les set d’aquest matí, no s’havien dut a terme detencions en aquest immoble, que el mes passat va celebrar el 25è aniversari, tot i que sí hi ha algunes persones retingudes a l’interior.

Nombrosos agents de la Brigada Mòbil dels Mossos d’Esquadra s’han desplegat per les immediacions de la ‘Kasa de la Muntanya’ i impedeixen acostar-s’hi. Fins a les immediacions del dispositiu policial, també s’hi ha desplaçat la Guàrdia Urbana per regular el trànsit.