Doble Plata per Aleix Domènech al Campionat de Catalunya d’Skimo

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aleix Domènech ha tornat estar entre els millors al Campionat de Catalunya d’Esquí de Muntanya en les modalitats d’Esprint i Vertical aconseguint en totes dues proves la Medalla de Plata.

A l’estació d’esquí d’Espot a les Valls d’Àneu al Pallars Sobirà, el dissabte es va disputar la prova Esprint, una disciplina explosiva i força variada que combina ascens, descens i canvis de pells en un recorregut curt d’uns 300 metres i uns 80 metres de desnivell amb eliminatòries prèvies i una final amb un màxim de sis corredors. Aleix Domènech, tot i trencar un pal a l’última pujada de la final, va poder entrar en segona posició, proclamant-se així Subcampió de Catalunya.

El diumenge, a la mateixa estació d’esquí, es va disputar la Vertical, que en un recorregut de 3,5 km es superava un desnivell de 750 metres arribant fins a la cota 2300, on el fort vent en la part més alta de l’itinerari va estar un dels protagonistes de la jornada. El Garrotxí del Centre Excursionista d’Olot, que es va enfrontar ha rivals que no havien competit el dissabte, va tornar a pujar al segon esglaó del podi repetint medalla i Subcampionat.

Comparteix-ho amb els teus amics: