Doble premi per a Lídia Huete en l’Open de Catalunya de natació

Comparteix-ho amb els teus amics:

La piscina de 50 metres del Club Natació Terrassa (CNT) va acollir el divendres, dissabte i diumenge, 17, 18 i 19 de gener de 2014, el Campionat de Catalunya Open Absolut de natació, en què hi van prendre part uns 500 esportistes de 70 clubs d’arreu, com ara el London Swimming i el Sout East Region SW (els dos d’Anglaterra) o el Sigma Swim (Dinamarca). El Club Natació Olot (CNO) hi va participar amb sis nedadores, les absolutes Lídia Huete, Laia Coma, Anna Lloansí i Ariadna Planesas, i les júniors Mireia Lucena i Núria Payola. En resum, l’actuació de l’equip del CNO va ésser bona.
En l’àmbit individual, Lídia Huete va destacar pel damunt de les seves companyes, ja que va aconseguir classificar-se per disputar quatre finals A (les tres proves de papallona i la de 200 estils), emportant-se, finalment, dues medalles. La primera, de plata en 50 papallona després de cedir només amb la madrilenya Carmen Herrero. Per tant, va ésser la nedadora catalana més ràpida. El segon metall va caure en els 100 papallona (bronze) i la sisena plaça en els 200 papallona.

El grup
En l’àmbit de grup, l’actuació de les representants del CNO va ser molt positiva. La classificació assenyala una vuitena posició final per darrere de les grans potències de la natació catalana. Un resultat brillant que en cap cas hagués estat possible sense l’excel·lent actuació dels tres relleus presentats. Aquesta vegada, el 4×100 estils i el 4×100 lliures van rendir al nivell esperat, però és que el 4×200 lliures no va quedar-se enrere i va dibuixar una actuació senzillament sublim.

open-catalunya-web-ok