DOBLET DE NAN OLIVERAS ALS CAMPIONATS D’ESPANYA

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest passat cap de setmana es va celebrar a Canet d’en Berenguer (València) la Copa del Rei de Triatló per equips i el Campionat d’Espanya de Triatló per relleus. Dissabte a la tarda es va disputar la Copa del Rei de Triatló per equips en distància esprint (750 m. de natació, 20 km de ciclisme i 2,5 km de cursa a peu) i amb la modalitat de contrarellotge per equips.

Captura

Nan Oliveras hi va participar amb el seu equip Tri-Penta Terres de Lugo, juntament amb Fernando Alarza, Antonio Serrat, Iñaki Balldellou i Tomas Olavarria. Aquest jove equip format per triatletes internacionals que comparteixen entrenaments al Centre Gallec de Tecnificació sota les ordres d’Omar González ja sortia com a favorit per aconseguir la victòria final; i així va ser, ja que van dominar la cursa en tot moment, proclamant-se Campions de la Copa del Rei. El temps final del Tri-Penta Terres de Lugo va ser de 55’ 04’’.

El diumenge al matí es va disputar el Campionat d’Espanya de Triatló per relleus. Els equips estan formats per tres triatletes i cada un d’ells corre un triatló supersprint (300 m. de natació, 8 km de ciclisme i 2 km. de cursa a peu). La primera posta del relleu la va fer Fernando Alarza marcant diferència respecte als altres equips, el segon va ser Antonio Serrat, que va mantenir les diferències i finalment Nan Oliveras va rematar la feina arribant a la línia d’arribada en solitari; donant així el títol de Campió d’Espanya de triatló per relleus al Tri-Penta Terres de Lugo; i arrodonint així un cap de setmana perfecte.

10258136_10203948281766013_4042678962178300513_n