Doctor Prats omple la Sala Torìn d’Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

Ahir dimarts, el conjunt Doctor Prats va omplir de gent i de bona música la Sala Torín

Foto: Doctor Prats a la Sala Torìn – Twiiter

El concert formava part dels actes d’aniversari de les empreses Masoliver i Beveland i de la programació de la Fira de la Primavera d’Olot. El concert de Doctor Prats i dels Pets, que tindrà lloc els dies 17 i 18 de maig a Olot, són una iniciativa per recaptar fons per al programa #Invulnerables destinat a la lluita contra la pobresa.

Aquesta iniciativa –impulsada per sor Lucía Caram- treballa perquè tots els infants i les seves famílies tinguin les mateixes oportunitats, independentment del seu origen. L’objectiu és trencar el cercle de la pobresa que es transmet de generació en generació a través d’una eina fonamental: l’educació. Invulnerables va dirigit a nens i famílies que viuen en un context de màxima vulnerabilitat. Aquesta intervenció donarà resposta a les necessitats bàsiques no cobertes, oferint acompanyament i suport integral a la família, i orientació als pares i mares.

Un projecte que uneix cultura, solidaritat i la iniciativa d’empreses amb una consolidada trajectòria. Masoliver i Beveland han decidit organitzar diferents actes per celebrar els 40 i 25 anys d’història, respectivament. Per aquest motiu, i amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Olot, han organitzat el concert que va portar ahir els Doctor Prats a Olot.

El concert de Doctor Prats s’afegeix a la doble actuació que els Pets faran a Olot dins dels actes de celebració dels 40 anys de Masoliver i 25 de Beveland. El 17 i 18 de maig, el grup de Constantí presentarà al Teatre Principal d’Olot el seu darrer treball discogràfic SOM.

RELACIONAT:

Doctor Prats també farà un concert a Sant Feliu de Pallerols en el marc de la seva festa major