Donatiu al Centre de Distribució d’Aliments de la Garrotxa

Comparteix-ho amb els teus amics:

Associació d’Alumnes i Exalumnes de l’EOI d’Olot: El passat dijous 30 de gener es va fer un donatiu al Centre de Distribució d’Aliments de la Garrotxa. Aquests diners es van aconseguir gràcies al sorteig solidari que va organitzar l’associació d’alumnes i ex alumnes dins la “Xmas Party” que es va celebrar el passat mes de desembre a l’EOI d’Olot. Volem agrair la col·laboració de tots els comerços i establiments que van fer possible aquest sorteig, ja que sense el seu ajut no s’hagués pogut dur a terme.

Els comerços i establiments col·laboradors van estar:

Can Manxa/Milar, Base Font Esport, Perfumeria Fonfreda, Òptica Fluvià, Adolfo Domínguez, Ràpid Olot, Can Vives, Can Font Moda, Primer plat, Geni Sala,Prisma, Can Jonquera, Òptica General,Bazar Canarias, Papereria Morchon, Fontfreda Drogueria, Can Callís, Karma,Perfumeria Xaloc, Nakua, Estanc Plaça del Mig, Restaurant Font de l’Àngel, Pastisseria Ferrer, Vernio/La Pedra, Llibreria Drac, El Desig Cafè, Cal Marxant, Can Japot, Restaurant Can Costa d’Ogassa, Especialitats Gastronòmiques Mariona, La Sabata, Cal Capella – Flor de Romaní.

Moltes gràcies a tots. Estem molt contents d’haver pogut realitzar una iniciativa com aquesta. I, finalment, donar les gràcies a l’EOI per haver-nos-ho posat tot tan fàcil.

Comparteix-ho amb els teus amics: