Tret de sortida a la campanya de comerç Compra i Guanya a Besalú

Comparteix-ho amb els teus amics:

Tret de sortida a la campanya de comerç Compra i Guanya a Besalú

Durant aquest mes d’octubre, comprar a Besalú pot tenir premi. Sortejarem 31 “experiències” per dues persones als 31 municipis de Catalunya que participen a la campanya. Dinars, cates d’oli, visites a espais emblemàtics… en fi experiències inoblidables. Els botiguers de la campanya han volgut participar també amb una panera de productes locals i l’Hotel 3 Arcs ens ofereix una nit d’hotel per a dues persones en data a convenir amb direcció.

Nosaltres des de Besalú els foerim venir el 6 o 7 de març 2021 i descobrir Besalú acompanyats de Martí Gironell autor de ” Paraula de jueu”. També un esmorzar de productes locals en lloc emblemàtic de la Vila i una visita al Molí amb el nou espais dedicat al patrimoni Industrial.

Podeu veure els premis penjats als baixos de Can Cambó!

Qui són els nostres botiguers docs aqui teniu la llista d’on anar a comprar per tenir premi :

Magdalenes Tusset, El Pont d’Or, El Rebost del Comtat de Besalú, Electrodomestics Estarriola, El Cau Medieval, Sabateria Passos, Bric a Brac, Hotel Els tres Arcs, Valeria moda íntima, Estètica Laura, Fleca Descamps, Polleria Serra, Peixateria Felisa, Estanc Besalú, La bruixeta, Carnisseria Junca, Ca La Nidia, Mobles Iglesias.
Comparteix-ho amb els teus amics: