Dues noves botigues i 15 nous llocs de treball

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’obertura de dos nous establiments, Centros Único y Mango, suposarà la creació de 15  llocs de treball

espai

El Centre Comercial Espai Gironès donarà la benvinguda a dues noves botigues que se  sumarà a l’àmplia oferta comercial ja existent a les seves instal·lacions. La notícia suposarà la  creació d’una quinzena de nous llocs de treball a Girona i rodalies, servint a la vegada per  afermar l’Espai com un dels centres amb major varietat comercial de les nostres comarques.

La multinacional Mango també ha apostat per l’Espai i hi instal·larà una botiga flagship a la  primera planta del centre. Per la seva mida (més de 600 m²) i característiques, serà la botiga  de referència més gran de les que disposa la firma a la província de Girona. En ella  s’integraran dos dels conceptes de la marca, Mango Woman i Mango Kids, destinats al públic  femení i infantil, respectivament.

També obrirà nou local, en aquest cas a la planta baixa, la cadena de depilació làser i  medicina estètica Centros Único, líder en el sector amb més de 100 establiments a Espanya i  presència a tota Europa (Regne Unit, França, Alemanya, Portugal…) gràcies a la seva  combinació de tecnologia innovadora, experts professionals en la matèria i les tarifes més
accessibles del mercat.

La moda i els serveis seguiran sent així un dels eixos fonamentals de les possibilitats que presenta als seus visitants el centre comercial gironí, en permanent cerca del màxim confort  pels seus clients.