Eduard Llorà, reelegit president de Turisme Garrotxa

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’assemblea d’aquest dilluns ha escollit la nova Junta de Govern. Per primera vegada s’iguala el nombre de representants del sector públic i del privat de la comarca.

Foto_nova_junta_Turisme_Garrotxa

Aquest dilluns 23 de novembre, Turisme Garrotxa ha constituït la nova assemblea i ha renovat els càrrecs de la Junta de Govern de l’associació, integrada per representants del sector turístic públic i privat de la comarca. Tal com marquen els estatuts, aquest procés s’ha de portar a terme després de les eleccions municipals i una vegada constituïts els ajuntaments i el Consell Comarcal de la Garrotxa, un cop nomenats els nous representants a Turisme Garrotxa.

A la reunió d’aquest dilluns ha quedat configurada la nova l’assemblea de Turisme Garrotxa, que com a novetat, iguala el nombre de representants del sector privat (24) al de públic (24). Durant l’assemblea, també s’han elegit els membres de la nova Junta de Govern que tornarà a presidir Eduard Llorà. L’alcalde de Les Planes d’Hostoles exercirà la presidència de Turisme Garrotxa per segon mandat consecutiu “amb molta responsabilitat i amb el repte de continuar tirant endavant els projectes que ens converteixen en territori de referència per la suma d’esforços del sector públic i privat a favor d’un model turístic de qualitat”.

També forma part de la nova Junta de Turisme Garrotxa Gerard Xifra com a vicepresident, Fina Surina com a tresorera i Isabel Morera en qualitat de secretària. Lluís Pujiula, Bàrbara Asencio, Pilar Aiguabella, Xavier Puig, Francesc Coll, Estanis Vayreda, Werner Estallé i Conxa Jufresa exerciran de vocals de la nova Junta, que és l’òrgan executiu de Turisme Garrotxa. La Junta es reuneix un cop al mes i té per encàrrec tractar elstemes que requereixen la seva intervenció i prendre les decisions oportunes per al bon funcionament de l’entitat.